Een ijzersterk idee

Amag is een familiebedrijf opgericht in 1984 met een passie voor metaalbewerking. Onze expertise ligt in metaal en kunststofbewerking.

Een ijzersterk idee, grondstof of ontwerp weten wij om te zetten in een eindproduct, een realisatie op maat van uw wensen! Dit kan een
eenvoudige vraag zijn, maar kan ook de meest complexe vormen voor serie-of stukwerk omvatten. Zo wordt een ijzersterk idee een ijzersterke uitvoering!

Neem contact met ons op!

6 redenen om voor het precisiewerk van Amag te kiezen:

  • In ieder klein of groot project streven wij naar het uiterste in kwaliteit en nauwkeurigheid
  • Ons uitgebreid, computergestuurd machinepark telt onder meer CNC-gestuurde draai- en freesbanken en een CNC-gestuurde zinkvonker voor verspanende technieken en plaatbewerking. Dit biedt ons ontelbare mogelijkheden in productie- en stukwerk en laat ons toe een brede waaier aan onderdelen te vervaardigen. Sinds 2012 zijn we een 5-assige freesmachine,voorzien van robot, rijker. Met onze rolmachine kunnen wij voor u ringen en kokers rollen. Frezen, draaien, vonken, plooien, knippen of ponsen: geen enkel probleem voor Amag!
  • Wij investeren non-stop in machines en de laatste software om u onze topkwaliteit te blijven garanderen. Dankzij de software van PowerMILL kunnen wij een snelle productie, uiterst nauwkeurige afmetingen en materiaalconsistentie makkelijk aan.
  • De grondstoffen worden secuur uitgerekend en gebruikt, dus: minder afval en energieverbruik!
  • Dankzij onze grote voorraad in ons goed georganiseerd magazijn -met grondstoffen als staal, koper, inox, messing en diverse soorten kunststofstaven kunnen wij u snel en efficiënt verder helpen.
  • Last but not least: als familiebedrijf kunnen wij u een persoonlijke aanpak en opvolging verzekeren en staat een sterk en betrouwbaar team klaar voor al uw projecten.